Muurari, kirvesmies ja paljon muuta

Kokonaisvaltaisen palvelun rakennusliike

Turun Rakennuspalvelu Oy

Rakennamme suoraan asiakkaalle sekä aliurakointina rakennusliikkeille

Yhtiömme Turun Rakennuspalvelu on muurastyön sekä kaikkien muiden rakentamisen osa-alueiden ammattilainen. Toimintamme painottuu tänä päivänä suurille rakennusliikkeille tehtävään aliurakointiin, mutta rakennamme myös itse suoraan asiakkaalle kokonaisvaltaisesti. 

Voit tilata rakennusprojektisi toteutuksen avaimet käteen -ratkaisuna tai vain tietyn työvaiheen toteutuksen. Esimerkiksi muurarit ja kirvesmiehet ovat meillä seudun vahvimpia osaajia, jotka on parhainta tilata hankkeisiin juuri meiltä. 

Jutellaan projektistasi ja laaditaan joko alihankinta- tai muu urakkasopimus. Meillä rakennuspalvelut toteutuvat laadulla ja järkihinnoilla!

Ota yhteyttä »

Kokenut rakennusliike on varma valinta

Useita vuosia työskentelyä erilaisissa rakennushankkeissa takaa arvokkaan kokemuksen ja taidon, jota ei voi valmiina ostaa. Vain tekemällä vaativiakin kohteita ja kouluttautumalla säännöllisesti saavutetaan laadukkaat työtavat ja hyvä maine. 

Meidät tunnetaan rakennuspalveluiden luottototeuttajana Turun seudulla. Rakennusliike tai muu tilaaja – lähdetäänkö tekemään laatua, josta rakennus ja kohteen käyttäjät kiittävät vielä vuosikymmentenkin päästä?

Pyydä tarjous »

Rakennamme suoraan asiakkaalle sekä aliurakointina rakennusliikkeille!

Ota yhteyttä