Rakentaminen Turun seudulla

Toimimme kokonaisvaltaisena rakentajana ja suurten rakennusliikkeiden aliurakoitsijana

Rakennamme

Uudisrakennuskohteita Turun seudulle. Repertuaariimme kuuluvat toimitilat ja liiketilat sekä pientalot joko avaimet käteen -periaatteella tai osaurakointina. Tilaajan tarpeet ja toiveet ratkaisevat. Kysy referensseistämme, kerromme mielellämme työmaista ja tehtävistämme!

Toimimme aliurakoitsijana

Suurille rakennusliikkeille. ­Tarjoamme kaikki rakentamisen ammattilaiset: kirvesmiehet, laatoittajat, maalarit, muuraustöiden erikoisosaajat sekä rakennusvalvonnan. Mitkä osa-alueet hankkeesta haluatkaan ulkoistaa käsiimme, laadimme mielellämme kustannustehokkaan urakkasopimuksen kanssasi.

Teemme kirvesmiehentyöt

Taitavin käsin. Rakennamme puurungot, kevyet väliseinät, kattorakenteet, puujulkisivut ja muut tarvittavat puurakenteet, teemme myös muottityöt ja erilaiset asennukset (mm. ovet, ikkunat, lattiat, sisäkatot, listoitukset). Pystytämme hirsitalot.

Yrityksestämme

Takanamme on monia vuosia ja työmaita, joihin olemme tuoneet oman vahvan osaamisemme rakentamisen kaikilla osa-alueilla. Toisinaan työhön on valjastettu muuraustöiden erikoisosaajamme, toisinaan taas useampia eri rakennustaidon osaajia. Meidät tunnetaan Turun seudulla luotettavana, ammattimaisena toimijana, jonka kanssa rakentaminen on mutkatonta ja laadukasta.

Mikä hanke teillä on tuloillaan? Ota yhteyttä, laaditaan kilpailukykyinen tarjous yhteistuumin tarpeistanne käsin. 

Ota yhteyttä